Draadafsluiting prijs, hoeveel kosten draadafsluitingen?

Een draadafsluiting is niet meer weg te denken uit onze tuinen. Het is een eenvoudige en budgetvriendelijke manier om je tuin veilig af te bakenen. Verder zijn er een heleboel manieren om doorkijkt te verminderen en je privacy te garanderen. Draadafsluiting prijs vergelijkingen vind je hieronder.

Draadafsluiting prijs vergelijken:

Onderstaande prijzen zijn slechts een richtprijs. Prijzen bij leveranciers, groothandelaars en vakmannen verschillen vaak enorm. Het is daarom aan te raden om prijzen te vergelijken vooraleer je overgaat tot aankoop. Vraag ook steeds of plaatsing en levering inbegrepen is in de prijs.

1. Draadafsluiting met dunne bovenbuis, palen en hoekpalen

Volgens onze draadafsluiting prijs vergelijking is dit de goedkoopste degelijke tuinafsluiting. Door te kiezen voor een dunne bovenbuis zal je niet aan stevigheid verliezen. Je kan ook kiezen voor een omheining zonder bovenbuis maar dit wordt doorgaans niet aangeraden. Een bovenbuis geeft extra stevigheid aan je tuinafsluiting waardoor deze meer tegen een stootje kan. Onderstaande prijzen geven je een idee over hoeveel een draadafsluiting met een dunne bovenbuis zal kosten:

Draadafsluiting met dunne bovenbuis Draadafsluiting prijs
125 cm draadhoogte 15 euro per lopende meter
150 cm draadhoogte 15,5 euro per lopende meter
180 cm draadhoogte 17 euro per lopende meter
200 cm draadhoogte 18 euro per lopende meter

Prijzen verschillen van leverancier tot leverancier en van vakman tot vakman

2. Draadafsluiting met dikke bovenbuis, palen en hoekpalen

Deze draadafsluiting is iets duurzamer en zal daarom ook langer meegaan. Een draadafsluiting met bovenbuis is extra stevig. Zeker wanneer het de bedoeling is om de draadafsluiting te laten begroeien is een dikke bovenbuis aan te raden. De draadafsluiting moet sterk zijn om niet te bezwijken onder het gewicht van de begroeiing. Onderstaande prijzen geven je een idee over hoeveel een draadafsluiting met een dikke bovenbuis zal kosten:

Draadafsluiting met dikke bovenbuis Draadafsluiting prijs
125 cm draadhoogte 16 euro per lopende meter
150 cm draadhoogte 17 euro per lopende meter
180 cm draadhoogte 18,5 euro per lopende meter
200 cm draadhoogte 19,5 euro per lopende meter

Prijzen verschillen van leverancier tot leverancier en van vakman tot vakman

3. Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, palen en hoekpalen

Deze draadafsluiting is de meest duurzame, je zal er bijgevolg het langste geniet van hebben. Een betonplaat aan je perceelgrens zal ook verhinderen dat onkruid ondergronds de weg naar je tuin vind. Een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat is vooral aan te raden wanneer je een hond hebt die wel eens durft te ontsnappen. Het spreekt voor zich dat deze draadafsluiting de beste bescherming biedt tegen inbrekers.

Draadafsluiting met betonplaat Draadafsluiting prijs
125 cm draadhoogte 21 euro per lopende meter
150 cm draadhoogte 21,5 euro per lopende meter
180 cm draadhoogte 23 euro per lopende meter
200 cm draadhoogte 24,4 euro per lopende meter
draadafsluitingen prijzen
draadafsluiting prijs

Budget tip: Hoewel bovenstaande prijzen maar enkele euro’s van elkaar lijken te verschillen levert de goedkoopste prijs per lopende meter toch een grote korting op. Een draadafsluiting van 100 lopende meter kan bij de ene leverancier 100 tot 200 euro goedkoper zijn dan bij de andere. Als je prijzen vergelijkt kan je dit bedrag uitsparen of investeren in een tuinafsluiting van betere kwaliteit. Verder kan je kiezen tussen draadafsluitingen met vierkant vlaswerk, tuinafsluitingen in gelaste tuingaas of paneelafsluitingen.

Meest gelezen

tuinafsluitingen prijzenDe prijs van tuinafsluitingen
draadafsluiting en privacyDraadafsluiting en privacy
draadafsluitingDraadafsluiting plaatsen